Kategorie

Obrázek
  • Obrázek (1)
  • Obrázek (2)
  • Obrázek
  • Obrázek (3)

Gardena, Základní sada EcoLine

580 Kč
Vč. DPH
Základní sada EcoLine značky GARDENA je pro vaši zahradu ideální kombinací udržitelnosti a funkčnosti. Startovací sada s čisticím postřikovačem, šroubením pro kohoutek, adaptérem, rychlospojkou a stopspojkou zajišťuje bezpečné připojení zahradní hadice k vodovodnímu kohoutku. Více než 90 procent plastů použitých v sadě bylo vyrobeno z recyklovaného materiálu, převážně z odpadu z domácností. Tato sada nejenže vypadá elegantně, ale také vykazuje dlouhou životnost díky velmi kvalitní výrobě. Kromě recyklovaného plastu bylo u kovových částí použito 35 procent recyklované nerezové oceli. Diskrétní, ale elegantní koncepce designu dodává základnímu vybavení vzhled, který je jak stylový tak nadčasový a dokonale se hodí k vaší zahradě nebo terase. Rozprašovací postřikovač 2 v 1 nabízí optimální proud vody pro různé situace - ať už jde o postřikovací proud pro čisticí práce nebo měkčí rozprašovací proud pro zavlažování; proud vody je plynule nastavitelný. Stopspojka, která je součástí sady, vám umožňuje změnit koncový přístroj, například z postřikovače na postřikovací sprchu nebo zavlažovač, aniž byste museli chodit k vodovodnímu kohoutku - po odejmutí koncového nástavce se voda automaticky zastaví a spustí se znovu po nasazení nového koncového nástavce. Sada GARDENA EcoLine je kompatibilní s hadicemi 1/2" - 5/8" (13-15 mm) a je také vhodná pro vodovodní kohoutky se závitem 26,5 mm (G 3/4") a 33,3 mm (G 1"). Šroubení je vybaveno chytrou funkcí Anti-Splash, která umožňuje cílený tok vody při plnění konví nebo kbelíků bez hadice, a to bez rozstřikování vody. Základní sada EcoLine je odolná vůči UV záření a mrazu, a proto ji můžete nechat venku po celý rok. Vyrábí se v Německu a výrobce GARDENA na ni poskytuje pětiletou záruku. Přirozená volba pro vášnivé zahrádkáře. ReTh!Nk - nová řada EcoLine. Udržitelně vyrobeno. Esteticky navrženo. Odolně zkonstruováno.
Množství
Poslední kusy skladem
 
ecoline-recycling-90-P-001

Vyrobené udržitelným způsobem

Základní sada EcoLine je vyrobena udržitelným způsobem, přičemž více než 90 procent použitých plastů je vyrobeno z recyklovaného materiálu.

18900-20-S-001

Esteticky navržené

Vzhled základní sestavy EcoLine je nadčasový a stylový, dokonale zapadne do zahrady nebo na terasu.

18900-20-F-016

Trvanlivé

Kvalitní a vybrané materiály jsou zárukou vysoké kvality. Všechny komponenty základní sady EcoLine jsou odolné a pevné.

18900-20-L-014

Odolné vůči počasí

Od chladného počasí až po jasné slunce, základní sada EcoLine může zůstat na zahradě po celý rok z důvodu ochrany proti mrazu a UV záření.

18900-20-F-015

Efekt Anti-Splash

Šroubení má funkci Anti-Splash. To umožňuje okamžitý odběr vody přímo z kohoutku bez rozstřikování; pro bezproblémové plnění kbelíků nebo konví vodou.

Made in Germany black-T-001

Špičková kvalita výrobku

Kvalitní výrobky GARDENA německé výroby zaručují důvěryhodný výkon, spolehlivost a neustálé inovace.

Warranty 5 years-P-001

Záruka v trvání 5 let je důkazem vysoké kvality

* Podrobnosti o podmínkách záruky najdete v přiloženém návodu k použití nebo online na www.gardena.com/cz/zarucni-podminky/. Tato záruka nemá vliv na vaše zákonné záruční nároky.

18900-20
1 ks

Datový list

Výrobce
Gardena