Kategorie

Obrázek
  • Obrázek
  • Obrázek (1)

Gardena, 3000/4 Zahradní čerpadlo - sada

4 100 Kč
Vč. DPH
Kompaktní zahradní čerpadlo 3000/4 od společnosti GARDENA je optimální základní model a lze ho využít pro rozmanité účely. Díky většímu sacímu výkonu a tlaku je toto čerpadlo ideální pro zavlažování, zvyšování tlaku nebo k přečerpávání či vyčerpávání vody z vodovodu, dešťové vody nebo chlorované vody z bazénu. Lehké a robustní čerpadlo se snadno používá. Velký plnicí otvor usnadňuje plnění čerpadla před použitím, a díky ergonomickému držadlu se čerpadlo snadno přenáší. Gumové patky zajišťují stabilitu s nízkou hlučností. Zahradní čerpadlo je pro účely ochrany před mrazem a následným poškozením vybaveno vypouštěcím šroubem umožňujícím vypuštění zbývající vody v čerpadle. Pro zajištění dlouhodobé životnosti se GARDENA spoléhá výhradně na vysoce kvalitní materiály. Díky keramickému těsnění a zdvojenému systému těsnění mezi motorem a oběžným ústrojím čerpadla je zajištěna bezpečná obsluha a ochrana před poškozením. Spínač tepelné pojistky chrání motor před přetížením. Poznámka: čerpadla od společnosti GARDENA nejsou vhodná pro čerpání slané vody, agresivních nebo snadno zápalných látek nebo potravin.
Množství
Poslední kusy skladem
01717-20-L-006_V3

Robustní a spolehlivé

Vysoce kvalitní materiály a pečlivá výroba zabraňují poškození čerpadla a jsou tak zárukou dlouhé životnosti a bezpečného provozu pod vodou.

Warranty 5 years-T-001

Prodloužení záruky na 5 let s registrací

GARDENA nabízí prodloužení záruky na pět let, pokud svůj nákup zaregistrujete na adrese www.gardena.com/cz do tří měsíců od data nákupu. Podrobnosti naleznete na tomto odkazu a v návodu k obsluze dodaného s výrobkem. Zákonná práva platí bez omezení. Díly podléhající opotřebení, akumulátory a nabíječky jsou ze záruky vyloučeny.

01736-20-p-001

Téměř bezhlučný provoz čerpadla

Gumové patky zaručují stabilitu čerpadla a provoz s nízkou hlučností a bez vibrací.

01717-61-L-007_V1

Uživatelsky přívětivá obsluha

Velký plnicí otvor umožňuje snadné plnění čerpadla před zahájením provozu - bez nálevky. Díky ergonomickému držadlu se čerpadlo snadno přenáší.

01718-20-F-002

Pohodlná práce

Díky vypouštěcímu šroubu lze snadno vypustit zbývající vodu, například při blížícím se mraze.

01717-61-L-008_V2

Kompletní řešení připravené pro okamžité připojení

Souprava zahradního čerpadla obsahuje vše, co potřebujete pro rychlé připojení čerpadla a jeho uvedení do provozu. Kompletní řešení se skládá ze zahradního čerpadla 3000/4 řady Classic, 3,5m sací hadice včetně sacího filtru a zpětné klapky, 20m zahradní hadice (13 mm O - 1/2") a připojovacího šroubení Original GARDENA systému včetně trysky.

1717-20
1 ks

Datový list

Hmotnost kg
6,5
Hlučnost dBA
3,6
Celková výtlačná výška m
36
Výkon W
600
Výrobce
Gardena
Třída krytí
IP X4
Výtlačná kapacita l/hod
3100
Teplota čerpaného média
35 °C