Kategorie

  • Výprodej!
Obrázek
  • Obrázek

Gardena, Combisystem dřevěná násada 150 cm

358 Kč
Vč. DPH
Dřevěné násady z řady GARDENA combisystem, které odpovídají Českému standardu FSC (100 % certifikace FSC®), umožňují prodlužování všech nástrojů z řady combisystem. Vysoce kvalitní houževnaté dřevo původem z Evropy tlumí vibrace a má certifikát FSC. To znamená záruku, že k výrobě násad je použito pouze dřevo z řádně spravovaných a obnovitelných lesů. 150 cm dlouhá násada má neklouzavou povrchovou úpravu a padne dobře do ruky. Eloxovaná hliníková trubka má plastovou povrchovou úpravu a konec násady zaručuje pevné spojení a bezpečné upnutí nástrojů z řady combisystem. Upínací šroub s komponenty z měkčeného plastu pro upevnění nástroje z řady combisystem je nasazen takovým způsobem, aby nemohlo dojít k jeho ztrátě. Záruční lhůta je 25 let. Tip: pro práci představující pohyby pro tlačení nebo tažení by měla být použita delší násada, pro pohyby představující kopání je vhodnější kratší násada.
Množství
Poslední kusy skladem
25 years warranty-P-001

Záruka v trvání 25 let je důkazem vysoké kvality

* Podrobnosti o podmínkách záruky najdete v přiloženém návodu k použití nebo online na www.gardena.com/cz/zarucni-podminky. Tato záruka nemá vliv na vaše zákonné záruční nároky.

03723-20-S-009-33cm

Vhodná pro všechny druhy nářadí řady combisystem

Dřevěné násady jsou vhodné pro všechny druhy nářadí řady combisystem.

Pevné upnutí

Díky upínacímu šroubu a pevné hliníkové trubce lze spolehlivě připojit všechny nástroje z řady combisystem. Zúžený tvar umožňuje ergonomickou práci bez prokluzování.

03723-20-S-001-15cm

Tlumí vibrace

Vysoce kvalitní a houževnaté dřevo tlumí vibrace a umožňuje tak příjemnou práci.

WEB ONLY - 00391-20-T-001

Dřevo s certifikací FSC®

Evropské dřevo má certifikát FSC®. K výrobě násad od společnosti GARDENA je použito pouze dřevo z řádně spravovaných a obnovitelných lesů.

3725-20
1 ks

Datový list

Délka cm
150
Výrobce
Gardena