Kategorie

Obrázek
  • Obrázek (2)
  • Obrázek (1)
  • Obrázek

Gardena, HandyMower 22/18V Akumulátorová sekačka bez akumulátoru

4 750 Kč
Vč. DPH
Sekejte s radostí.S akumulátorovou sekačkou HandyMower 22/18V P4A připravenou k okamžitému použití nebylo nikdy snazší udržet malou zahradu krásnou. S maximální dobou chodu 25 minut vám umožní posekat asi 50 metrů čtverečních, a je proto ideální pro malé trávníky. Její nízká hmotnost a kompaktní design činí sečení trávníku stejně snadným jako je vysávání vašeho obývacího pokoje. Je kompatibilní se všemi systémovými akumulátory Aliance POWER FOR ALL. Výrobek může dosáhnout doby chodu až 60 minut, a to v závislosti na typu akumulátoru.Akumulátorová sekačka na trávu má 22 centimetrový mulčovací nůž, který jemně rozseká stébla posečené trávy a vrací je zpět na trávník. Odstřižky trávy pak fungují jako přírodní hnojivo. Není nutné je sbírat ani likvidovat – ušetří vám to čas i prostor. S třístupňovým nastavením výšky sečení se můžete dokonale přizpůsobit požadované výšce vaší trávy. Velkou flexibilitu při péči o váš trávník vám poskytne možnost ovládání buď jednou rukou nebo oběma rukama. Díky otočné rukojeti je sečení ještě pohodlnější. Sekačka je neuvěřitelně obratná a dostane se na těžko dostupná místa pod předměty a poseká i úzké průchody.Jasně viditelný indikátor LED na zařízení zobrazuje aktuální úroveň nabití akumulátoru. A až budete hotovi, rukojeť lze otočit zpět do svislé polohy pro snadné a kompaktní skladování.HandyMower 22/18V P4A se dodává bez bez akumulátoru a nabíječky. Je kompatibilní se všemi akumulátory 18V z Aliance POWER FOR ALL, jedné z největších aliancí předních výrobců akumulátorů různých značek. Akumulátor lze proto využít i v řadě dalších přístrojů pro dům a zahradu – takže ušetříte peníze a zajistíte si trvalou flexibilitu! Nebo upřednostňujete koupi výrobku se systémovým akumulátorem? Ani to není problém - pak je pro vás ta pravá sada k okamžitému použití. Vášeň poháněná značkou GARDENA - zahradní akumulátorové vybavení, které vám poskytuje svobodu při práci.
Množství
Poslední kusy skladem
14620-20-L-015

Ideální pro malé trávníky do 50 m2

Díky praktické velikosti a době chodu akumulátoru je HandyMower ideální sekačkou pro malé trávníky do velikosti 50 m2.

14620-20-F-003

Vyberte si akumulátor, který vám nejvíc vyhovuje

Dodává se bez akumulátoru a nabíječky, je kompatibilní se všemi akumulátory 18V POWER FOR ALL a nabíječkami. V závislosti na vybraném akumulátoru může výrobek dosáhnout maximální doby provozu až 60 minut.

14620-20-E-001

Bez likvidace posečené trávy

HandyMower šetří čas, protože není nutné odstraňovat posečenou trávu.

14620-20-L-019

Lehká, šikovná a kompaktní

Sekačka HandyMower je velmi lehká, šikovná a snadno ovladatelná. Bez problémů dosáhne i na těžko dostupná místa ve vaší zahradě.

14620-20-F-001

Mulčovací nůž - pro jemné rozsekání stébel

Sekání trávy pomocí mulčovacího nože dlouhého 22 cm je tak jemné, že můžete ponechat odřezky na trávníku, kde slouží jako přírodní hnojivo.

14620-20-L-012

LED indikátor

Jasně viditelný LED indikátor přímo na nástroji poskytuje informace o jeho aktuálním stavu nabití. Takže vždy víte, jak dlouho ještě můžete pokračovat v práci - a kdy je čas na zaslouženou přestávku.

14910-20-S-001

Akumulátor 18V POWER FOR ALL - více než jenom akumulátor

Aliance POWER FOR ALL je jednou z největších aliancí předních světových výrobců akumulátorů různých značek, jejichž akumulátory lze použít v mnoha zařízeních. Ušetříte tím peníze a přitom zůstanete flexibilní!


14620-55
1 ks

Datový list

Šíře záběru cm
22
Hlučnost dBA
86
Baterie
Lion
Pracovní plocha (m2)
50
Výrobce
Gardena
Výška sečení
30-50 mm (3 polohy)