Kategorie

Obrázek
  • Obrázek (2)
  • Obrázek (1)
  • Obrázek

Gardena, PIPELINE Výkyvný zavlažovač

925 Kč
Vč. DPH
Výkyvný zavlažovač GARDENA se bezproblémově hodí do systému GARDENA Pipeline. K vodní zásuvce se připojuje jediným kliknutím a může zavlažuje váš trávník, rostliny nebo zeleninový záhon. Průtok vody můžete regulovat a přizpůsobit intenzitu vody individuálním potřebám vaší zahrady. Nastavovacími knoflíky lze flexibilně nastavit dosah (3–18 metrů) i šířku zavlažování (3–12 metrů). Hlavu zavlažovače lze také ručně otáčet o 360°. Trysky zahradního zavlažovače zajišťují rovnoměrné a přesné zavlažování na ploše 9 až 216 m2, aniž by docházelo k tvorbě kaluží. Čištění zavlažovače je pohodlné a snadné: v přípojce vody je filtr, který zabraňuje vniknutí částic nečistot do výkyvného zavlažovače. Po vyjmutí jej můžete jednoduše propláchnout pod tekoucí vodou. Měkké plastové rozprašovací trysky také snadno zbavíte vodního kamene pouhým otřením prstem. Další vlastností je odolnost vůči UV záření, která chrání výkyvný zavlažovač Pipeline před slunečním zářením. Kvalitní výrobek je vyroben v Evropě. Voda všude tam, kde je potřebná. Snadný přístup k vodě: potrubí vedené pod zemí. Vhodné pro zavlažování čtvercových a obdélníkových ploch, ideální pro květinové/zeleninové záhony a trávník
Množství
Poslední kusy skladem

Snadná instalace

Výkyvný zavlažovač Pipeline lze rychle a snadno připojit k vodní zásuvce pomocí přípojky Original GARDENA System.

Nastavitelné zavlažování otočné o 360° - pro různé použití v různých oblastech

Dosah (3–18 metrů) i šířka postřiku (3–12 metrů) se nastavují pomocí ovládacích prvků. Dosah a šířku postřiku lze doladit ovládáním průtoku vody. Zavlažovač lze ručně otáčet o 360° a přizpůsobit jej zavlažované ploše. Trysky výkyvného zavlažovače vždy zajistí rovnoměrné a přesné zavlažování na ploše 9 až 216 m2. Díky rovnoměrnému zavlažování nevznikají kaluže.

Snadné čištění od nečistot a vodního kamene

Hlava postřikovače obsahuje filtr, který zabraňuje vnikání nečistot do výkyvného zavlažovače. Je odnímatelný a lze jej snadno vyčistit pod tekoucí vodou. Trysky zavlažovače jsou vyrobeny z měkkého plastu, takže lze případné usazeniny vodního kamene jednoduše odstranit promnutím prstem.

Ochrana před slunečním zářením

Výkyvný zavlažovač je vysoce kvalitní výrobek díky použití špičkových materiálů. Je odolný vůči UV záření a trvanlivý.

Kompatibilní s prodlužovací trubkou pro výkyvý zavlažovač

V kombinaci se samostatně dostupnou prodlužovací trubkou (č.v. 8363-20) může oscilační zavlažovač zavlažovat i vyšší rostliny. Prodlužovací trubka se nejprve namontuje na hlavici postřikovače a poté na vodní zásuvku.

8251-20
2 ks

Datový list

Výrobce
Gardena