Kategorie

Obrázek
  • Obrázek (1)
  • Obrázek (2)
  • Obrázek

Gardena, SlimCut Stříhací kopí

1 850 Kč
Vč. DPH
Díky dlouhé hliníkové násadě má GARDENA stříhací kopí SlimCut velký dosah; díky tomu je optimálně vhodné pro střih hustých křovin a keřů. Integrovaný převod poskytuje optimální stříhací sílu. Precizní výbrus nožů s nepřilnavým povlakem zaručuje přesný střih šetrný k rostlinám. Převodovku lze nastavit na poměr 1:12 pro střih silných větví a 1:6 pro rychlý střih tenkých větví. Na tento výrobek je poskytována záruka v trvání 25 let.
Množství
Poslední kusy skladem
WEB ONLY - 25 year warranty_web only

Záruka v trvání 25 let je důkazem vysoké kvality

* Podrobnosti o podmínkách záruky najdete v přiloženém návodu k použití nebo online na www.gardena.com/cz/zarucni-podminky. Tato záruka nemá vliv na vaše zákonné záruční nároky.

12010-20-L-003

Přesný a čistý střih

Precizně broušené nože s nepřilnavým povlakem extra, vynikající stříhací geometrie a integrovaný převod představují velkou úsporu síly při stříhání. Extra úzká stříhací hlava umožňuje střih také v hustých křovinách a keřích.

12010-20-L-005

Pohodlné a bezpečné – ErgoTec

Slim Cut Slim Cut jsou vybaveny pružnou a výškově nastavitelnou násadou. Násadu lze přizpůsobit příslušné tělesné výšce uživatele a umožňuje tak pracovní polohu, která uvolňuje napětí v zádech.

12010-20-L-018

Princip střihu: bypass (dva břity)

Dva broušené nože se při střihu těsně minou a zanechávají za sebou přesný a čistý řez. Nůžky na větve SlimCut jsou proto ideální pro stříhání čerstvého dřeva.

12010-20
2 ks

Datový list

Max. průměr střihu mm
28
Výrobce
Gardena
Typ střihu
Dvoubřité